Je foto plaatsen in de Facebookgroep

De Facebookgroep groeit met enthousiaste deelnemers. Het is tijd om de groep overzichtelijker te maken. Daarom ben ik berichten die staan bij 'eenheden' aan het verplaatsen naar deze website. Zodat alles op een centrale plek staat.

Ook is de Facebookgroep bedoelt voor het plaatsen van foto's die je maakt naar aanleiding van de lessen die je volgt in de cursus of andere oefeningen en inspiratie thema's die ik met jullie deel.

De Facebookgroep is dus een platform om je foto's te plaatsen, feedback te vragen aan collega deelnemers of mij en inspiratie op te doen. Het is dus geen algemene hondengroep waar je alles van honden mag plaatsen. Dat kan op heel veel andere plekken of op je eigen tijdlijn.

Daarom ga ik jullie vragen met het volgende rekening te houden:

  • Plaats foto's die te maken hebben met de lessen en oefeningen die je doet
  • Zet er bij welke les / module je hebt gedaan
  • Zet duidelijk bij je foto's welke les of oefening je hebt gedaan én wat je wilt weten of leren
  • Probeer niet teveel foto's te plaatsen, mensen scrollen eerder door bij veel berichten of foto's en daar leer je dan niets van

Dit is dus niet de bedoeling:

  • Geen video's in de groep. De video's zijn voor live uitzendingen door Saskia, alle andere video's worden verwijderd zodat het overzichtelijk blijft.
  • Geen bewerkte foto's met uitzondering van rechtzetten, bijsnijden, witbalans en tint. Uitleg hierover staat in de regels en is gegeven tijdens live welkom uitzendingen.
  • Alle andere soort berichten die niets te maken hebben met de online training hondenfotografie die je volgt.
  • Lees de groepsregels in de Facebookgroep even voor alle info 🙂

Ik hoop dat iedereen zich hieraan houdt, zodat de groep overzichtelijk blijft en het voor iedereen duidelijk is met welke les of oefening je bezig bent geweest én wat je de ander wilt leren of inspireren.

Oja, foto's van andere dieren, landschappen, vakantie, mensen enz kun je in de speciale groep zetten die heet: Smartphone Fotografie. Je kunt daar meteen lid van worden als je je daarvoor aanmeldt.